абдикација

абдикација
abdication

Македонско-англиски речник. 2013.

Нужно решить контрольную?

Look at other dictionaries:

  • абдикација — (лат abdicatio) откажување поднесување на оставка на положбата или на звањето …   Macedonian dictionary

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”